I have problem with freeablo

Post Reply
pro100fed
Posts: 3
Joined: Tue Sep 29, 2015 8:45 am

I have problem with freeablo

Post by pro100fed »

Hello!

When i build and run freeablo-git, i see world and hear music, but nothing else: no UI, no moving ('q', PgUp, PgDn works).
App stdout: https://dl.dropboxusercontent.com/u/61626559/out
And stderr: https://dl.dropboxusercontent.com/u/61626559/err
Screenshot: https://dl.dropboxusercontent.com/u/61626559/scr.png

When i build freeablo-0.3, i can't run it with error:
Failed to open DIABDAT.MPQ with error 2
And i try three different DIABDAT files...
Maybe someone has already experienced?

User avatar
wheybags
Site Admin
Posts: 86
Joined: Thu Apr 24, 2014 9:01 pm
Location: Ireland

Re: I have problem with freeablo

Post by wheybags »

Hmm, looks like libRocket isn't rendering.
Did it ever work?
The python errors are from librocket scripts but it should render ok anyway.
If you run it with no arguments, do you see the main menu?

pro100fed
Posts: 3
Joined: Tue Sep 29, 2015 8:45 am

Re: I have problem with freeablo

Post by pro100fed »

What is "without argument"? Without paths to .exe and .mpq?
Hmm, looks like libRocket isn't rendering.
Peoples animation works, i.e. they move the body in static position. But the movement on the map isn't working. Looks like input isn't work.

User avatar
wheybags
Site Admin
Posts: 86
Joined: Thu Apr 24, 2014 9:01 pm
Location: Ireland

Re: I have problem with freeablo

Post by wheybags »

I mean like you just run ./freeablo, not ./freeablo -l0 or something

pro100fed
Posts: 3
Joined: Tue Sep 29, 2015 8:45 am

Re: I have problem with freeablo

Post by pro100fed »


Post Reply